WINKELS - BARISTABARS - KOFFIEBARS

Koffie met een ziel

Maak hier kennis met winkels en koffiebars waar je één of meerdere variëteiten van mijn kleinschalige gebrande koffie en/of thee, infusies, siropen,… kan kopen en/of drinken. En in sommige winkels vind je ook koffiemachines, koffiezettoestellen en andere accessoires. 

jeanne gennar lief winkel koffie

LIEF&jEANNE

 Diest

is een beleveniswinkel vol aantrekkelijk ogende spullen. De geur van chocolade en koffie streelt je reukorgaan. Je voelt de uitnodigende sfeer en de warme uitstraling van het totaal-concept. En proeven kan uiteraard ook. Lief&Jeanne is een ontmoetingsplek in Diest waar ook jij welkom bent.

jeanne gennar cru versmarkt koffie coffee cafe

CRU

OVERIJSE ANTWERPEN GENT DILBEEK

verzamelt als versmarkt op 4 verschillende locaties in Vlaanderen  tien ambachten of metiers onder één dak, elk met hun eigen specialisten. Samen met de partner-producenten zoals Jeanne Gennar, coffee with soul, staan ze garant voor kwaliteitsvolle producten met pure smaken.

himschout stephanie en jeanne

HIMSCHOOT

REGIO GENT

is een bakkerij gerund door Stephanie Bostoen met 4 locaties in en rond Gent. Dok Noord 7 is de hoofdplaats van de bakkerij waar alle productie gemaakt wordt en er is eveneens een koffiebar. Ook op de drie andere locaties vind je diverse van mijn koffies per 250gr: Mexico Siete Arroyos, Himschoot blend, Deca, India Badra Estate,…

fatiha en zuleya bigallet en koffie jeanne gennar fanzy barista

FANZY BARISTA

HOUTHALEN

wordt gerund door Fatiha en Zuleya die bij mij opleiding volgden via Syntra. De dames noemen zichzelf de “Maturka’s”, omdat Fatiha Marokkaanse en Zuleya Turkse roots hebben. Ze werken ze met een blend van twee hoogwaardige koffies die ik ooit voor mijn dochter samenstelde: Josfien-Charlot.
9 bar jeanne gennar koffie koffiebar

9 BAR

Bree

is de mobiele koffiebar van Linda en Hervé die ook opleiding volgde bij mij via Syntra. De naam verwijst naar de 9 bar druk die je nodig hebt om espresso te maken. Ze werken met mijn koffie “Brazil Daterra Monte Cristo”, verschillende van mijn theeën, infusies en koffiesiropen. Linda maakt ook zelf ice tea,…
nadine en jeanne's thee bar cesar

BAR CESAR

ERPS-KWERPS

is een must voor de liefhebber van wielrennen en goeie koffie. Alles is er zeer smaakvol ingericht met stijlvolle meubels, design en vintage die met liefde werd uitgezocht. We kozen samen een blend met Brazil Dutra pulped natural, El Salvador van Andres Quintanilla en natuurlijk India Ponya Estate 93 shades.

RESTAURANT LIKOKE

LES VANS – FRANKRIJK

is het sterrenrestaurant van Cyriel Huysentruyt, zoon van sterrenchef, Mastercook of Belgium en welgekende TV-kok Piet Huysentruyt. 
Tijdens een afspraak leerde ik hem echt koffie proeven en bewust worden van wat hij proefde, lekker vond en pas dan startten we met koffie mengen ter plaatse.
Malternative Cognac and coffee

MALTERNATIVE BELGIUM

HASSELT

is het bedrijf van Pieter Knapen, een onafhankelijke cognac-bottelaar, die schuin tegenover mij woont. En zijn winkel 150m verder. Het is een prachtige winkel met – naast diverse van mijn koffies – exclusieve cognacs van de hoogste kwaliteit! Elke fles die hij zelf bottelt, krijg een uniek etiket ontworpen door een kunstenaar.
kathy en bigallet jeanne gennar koffie siropen koffiebar thee

BIBELOT BROCANTE

TESSENDERLO

werkt met mijn koffie Josfien-Charlot. Kathy, de eigenares, doet al jaren in brocante en kleding, en sinds een paar jaar baat ze ook een sfeervolle koffie- en theebar uit. 
Ze biedt naast mijn koffie ook mijn verschillende soorten thee, infusies en siropen. Zelf maakt ze ook overheerlijke taarten.

BISTROBAR LIV

HASSELT

is een gezellige plek met een warme stadssfeer voor ontbijt, lunch, apero en elk moment tussenin. In de open keuken/bar bereiden Kosta en Ellen gerechtjes op gevoel en smaak, zonder regeltjes en volgens de pure Mediterrane levensstijl. Geniet er van de geuren en kleuren met een lekkere tas koffie of zuiders wijntje.

RESTAURANT KOMAF

WOMMELGEM

verwelkomt je middenin de groene velden van Wommelgem, waar partners Anthony Stoop en Julie Van Gool een haven vonden voor hun gedeelde passie. In een historische hoeve brachten ze hun visie voor een sfeervol fine dining restaurant tot leven en staan ze klaar om je culinair te verwennen en verrassen.