Valentijnsdag is een dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met bijvoorbeeld cadeautjes, bloemen of kaarten.  Maar het kan ook met een koffie, thee of infusies op maand.

Valentijn

Valentijn is de dag dat geliefden elkaar extra in de watten leggen. 

Liefde bestaat in veel verschillende vormen. De liefde voor je levensgezel, de liefde voor die ene vriendin of vriend die je elk moment van de dag of de nacht mag bellen en omgekeerd. De liefde voor je vader, moeder,… maar – voor mij heel zeker – ook de liefde voor mijn kinderen.

jeanne gennar koffie thee infusies dochter zoon
één van de rare foto's van ons gedrieën

een koffie op maat voor jouw geliefde

Mijn tip voor een Valentijn: laat me een koffie of infusie op maat samenstellen voor jouw geliefde samenstellen.

Een aantal jaren geleden deed ik het met  “Jules”, een blend van El Salvador Andres Quintanilla en India Palthope Estate voor mijn zoon en met “Josfien-Charlot”, een blend van Brazil fazenda Dutra en El Salvador Andres Quintanilla voor mijn dochter.

een thee of infusie op maat voor jouw geliefde

Ik kan ook een thee of infusie op maat samenstellen volgens de smaak van je geliefde.

Zoniet kies er eentje uit mijn ruim aanbod. Bijvoorbeeld “That’s Amore”, een infusie van aardbeiblad, woudvruchten en munt, “Into my arms”, een infusie van citroengras, gember, woudvruchten of “La Vie en rose”, zwarte thee met rozenblaadjes en rozenknopjes. 

Geschenkverpakkingen en verzenden

De koffie, thee of infusies op maat kunnen we ook makkelijk verzenden naar je geliefde(n) in een geschenkverpakking. Neem contact voor meer informatie en de mogelijkheden.