JEANNE GENNAR

Siropen Bigallet

Jeanne Gennar verdeelt exclusief voor België de siropen van Bigallet. Het is een sympathiek, minder bekend familiebedrijf, maar de siropen waarmee je overheerlijke cocktails, frisdranken, koffiedranken en mocktails kan maken, zijn en lijken veel natuurlijker dan alle andere siropen op de markt.

SIROPEN

Sinds jaar en dag werkt Jeanne Gennar met siropen, en sinds 2022 verdeelt ze exclusief voor België de siropen van Bigallet.
 

SIROPEN BIGALLET

Bigallet is een sympathiek minder bekend familiebedrijf van siropen en likeuren opgericht in 1872 door Félix Bigallet in Lyon. De productie was bedoeld voor cafés, herbergen en nieuwe handelaren uit het industriële tijdperk.  In 1998, in overeenstemming met zijn filosofie, creëerde Bigallet, naast zijn traditionele siroopaanbod, een assortiment biologische siropen.
 
De siropen hebben krachtige subtiele smaken van fruit en worden 100% zonder bewaarmiddelen bereid volgens authentieke recepten en met streng bewaakte fabricagegeheimen. 

De verleidelijke kleuren worden verkregen met natuurlijke kleurstoffen: fruit, planten, natuurlijke karamel,…

AAN DE SLAG MET SIROPEN

Met siropen kan je als barista nieuwe koffiedranken creëren, bv de “latte caramel”, om maar de simpelste en meest gekende op te noemen. Je kan met de 57 verschillende smaken een duizelingwekkend aantal koffiemocktails en koffiecocktails creëren.
 
En niet alleen bij koffie, maar ook bij thee en infusies kan je siropen toevoegen. En helemaal winstgevend wordt je als je er zelf je limonades, cocktails en mocktails mee maakt.
 
Je leest het dus goed: met de siropen van Bigallet kan er voor je als barista en horeca-uitbater een nieuwe wereld van mogelijkheden opengaan.
 
De kunst is natuurlijk om de juiste verhoudingen en combinaties te vinden.
 
Hulp nodig hierbij? In de workshop “Hoe je horecazaak aantrekkelijker en meer winst te maken met siropen” leer je er alles over.