Melitta EPOS koffiemachine

De Melitta® EPOS® maakt iedere seconde tot een belevenis voor de zintuigen. Vanaf de geur van vers gemalen koffiebonen tot en met de laatste slok. Het eerste elektrische Pour Over-systeem met geïntegreerde molen zorgt voor zo’n superieure koffie, alsof deze met de hand is gezet. Simpelweg met een druk op de knop. En door zijn innovatief design is de EPOS® ook een echte visuele blikvanger.

Neem contact voor meer informatie en een prijsofferte of een klik op een tag.
SKU: M-012 Categorie: Tag:

Beschrijving

Met de uitvinding van de koffiefilter bracht Melitta Bentz in 1908 een revolutie teweeg in het genieten van koffie. En de reis van de handfiltratie gaat door.

Overal ter wereld hebben baristi en bariste de Pour Over-trend zelf weer ontdekt en genieten ze van de rustgevende bereiding in de dagelijkse hectiek. Bewust opgieten van de koffie en het rituele proces bieden onthaasting.

Bij deze bijzondere koffiebereiding is blooming het belangrijkste. De koffie wordt eerst met een beetje water bevochtigd en welt gedurende een halve minuut, voordat het water verder wordt opgegoten. Zo kunnen de brandingsgassen op een ideale manier ontsnappen, wordt de koffie-extractie verbeterd en kunnen de smaakstoffen zich volledig ontplooien. Het resultaat is een koffiearoma met een volle smaak.

Als eerste elektrische Pour Over-systeem met geïntegreerde molen combineert de Melitta® EPOS® met de hand opgieten met innovatieve technologie en een modern design. Vers gezette Pour Over-koffie – handmade met een druk op de knop.

Neem contact voor meer details en een prijsofferte of klik op een tag.