Melitta Aromafresh met thermoskan

Met de Melitta AromaFresh Therm maak je dankzij de geïntegreerde koffiemolen aromatische filterkoffie uit de versgemalen koffiebonen. En dankzij de thermoskan kan je de koffie ook lang warm houden. Voor de individuele smaak zorgen bovendien de instelbare maalgraad en de koffiesterkte.

Neem contact voor meer informatie en een prijsofferte of een klik op een tag.
SKU: M-006 Categorie: Tag:

Beschrijving

Door het uitneembare bonenreservoir en de uitneembare maalkop is het Melitta koffiezetapparaat gemakkelijk en snel te reinigen. Met de bijgevoegde reinigingsborstel gaat dat nog makkelijker.

Op het transparante filterreservoir van dit filter-koffiezetapparaat zie je precies hoeveel kopjes je per keer zet. Zo vul je gemakklijk het koffiezetapparaat met de gewenste hoeveelheid water.

De Melitta AromaFresh is voorzien van een 3-in-1 bescherming tegen kalkaanslag met instellingen voor waterhardheid, een indicator die de verkalkingsgraad aangeeft en een handig, automatisch ontkalkingsprogramma. Een LED-licht geeft aan wanneer je het ontkalkingsprogramma moet uitvoeren.

Met de timerfunctie met LCD-display zet jouw filterkoffiezetapparaat heerlijke koffie op het door u ingestelde tijdstip. Zo wordt je wakker met de geur van verse koffie.

Neem contact voor meer details en een prijsofferte of klik op een tag.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Melitta Aromafresh met thermoskan” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *