Melitta Aromafresh koffiezetapparaat (zilver)

Met de Melitta AromaFresh Therm maak je dankzij de geïntegreerde koffiemolen aromatische filterkoffie uit de versgemalen koffiebonen. Voor de individuele smaak zorgen bovendien de instelbare maalgraad en de koffiesterkte. Dit koffiezetapparaat garandeert een uitstekend koffiearoma en maximale versheid. 

Neem contact voor meer informatie en een prijsofferte of een klik op een tag.
SKU: M-007 Categorie: Tag:

Beschrijving

Door het uitneembare bonenreservoir en de uitneembare maalkop is het Melitta koffiezetapparaat gemakkelijk en snel te reinigen. Met de bijgevoegde reinigingsborstel gaat dat nog makkelijker.

Op het transparante filterreservoir van dit filter-koffiezetapparaat zie je precies hoeveel kopjes je per keer zet. Zo vul je gemakklijk het koffiezetapparaat met de gewenste hoeveelheid water.

De Melitta AromaFresh is voorzien van een 3-in-1 bescherming tegen kalkaanslag met instellingen voor waterhardheid, een indicator die de verkalkingsgraad aangeeft en een handig, automatisch ontkalkingsprogramma. Een LED-licht geeft aan wanneer je het ontkalkingsprogramma moet uitvoeren.

Met de timerfunctie met LCD-display zet jouw filterkoffiezetapparaat heerlijke koffie op het door u ingestelde tijdstip. Zo wordt je wakker met de geur van verse koffie.

Neem contact voor meer details en een prijsofferte of klik op een tag.